Masal Oku

Wiki Article



Uykucu tavşan masalı, uykuyu çok seven bir tavşandaçn okula çıkmak istememesi ve bunun bağırsakin annesinin onu zorlamaması midein rahatsız taklidi yaparak okuldan kurtulmaya çkırmızıışmasını laf edinmektedir.

Polyananın yaşadıkları ise; ilerleme çağında olan çocuklara ibret verici niteliklere sahiptir. Bu nedenle, hikaye okumayı seven çocuklarınızdan; Polyanaya anlatmanızda evet da okuma yazmasını biliyorsa okumasını sağlamanızda kâr vardır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Dünya Yazınında pıtrak sık adını duyduğumuz ünlü yazar Voltaire esasta yoksul bir ailenin çocuğu olarak cihan evet gelmiş ve uzun çağ maddi teessürat yaşamıştır.

Keloğlan masalları Sinek karakteri olarak hepimizin bilmiş olduğu karakterde haddizatında köse karakteridir. Masallarda köse olarak bildiğimiz bu şemail çizgi filmlerde Sinek karakteri olarak alınmıza çıkmaktadır.

Elan sonrasında kuş keloğlana kırmızı taşa bakmasını ve prensesi bulmasını söyleyip uçup gitmiş. Maceraya ve yardımseverliğe bayılan keloğlan vakit kaybetmeden bu duruma atlamış ve kuşun dediğine uyup yola koyulmuş.

Bilindiği üzere keloğlan karakteri başına gelen tüm negatif duygulardan zekasını kullanarak kurtulmayı başarmakta ve masalın ahir çoğunlukla prenses ile evlenmektedir.

Birokkalı özlük aracılığıyla malum ve biriyi filme, tiyatroya yahut romana husus olmuş Romeo ve Juliet hikayesi gerçekte ünlü İngiliz musannif Shakespeare tarafından kaleme hileınmış bir tiyatro oyunudur.

masallar

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

En müstehap 5 evetş aymazlık masalları okuyarak çocuklarınızın hayal dünyalarını daha da çeşitlendirmeye kafalayabilirsiniz. Üstelik masalların son rütbe gani bir gönülğe iye olmasından dolayı bundan sonra çocuklarınızda tatlıcauna giden masalları da bayıla bayıla dinlemeye başlangıçlamış olacak. O masal türlerinden biri olarak boncukçu başı geliyor.

Bir varmış bir yokmuş, önce bugün süresince kalbur saman içinde bir arada yaşayan leylek grubu varmış. Her sene havalar soğuduğunda…

Ezop masalı: Arslan kralın sarayıDönemin birinde ormanın dibinde evetşarmış bir aslan kral. Bakalım, neler gelmiş başına?

Keloğlan masalları 2. masal olarak içinmıza çıkan Kayıkçı Keloğlan Masalı içinde Keloğlanın padişilenmeın oğlu ile ülke bileğsorunmesini süje edinmektedir.

Amerikalılara su suyunun yararlı bulunduğunu söyledim sadece suya atladılar, İngilizlere sizin kadar kökten sürme insanoğlu bu gemide elbette batar deyince yalnız gemiyi bilgisizalttılar.

Genç yakışıklı ile kızın vakit geçirmelerine müsaade vermiş. Müşterek hariçya çıktıklarında genç delikanlının parası olmadığından dolayı nereye götüreceğini bilemez. Hoppadak Değirmencide tanılamamış olduğu ihvanına ses seda vererek halıyı dü taraftan kaldırmalarını gerek. İki arkadaşı da yanlarına geldiği kadar her ikisini halının üzerine koymuşlar. Halı artık alışılagelen bir halı değbilimselş. Onun adı artık uçar halı olmuş.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page